top of page

Lapsi & Perhekuvaus

Koevedos-8.jpg

Lapsikuvaus

Studiossa 70€ | Miljöössä 80€

untitled-13.jpg

Perhekuvaus

Studiossa 70€ | Miljöössä 80€

Sisarkuvaus +20€

Kuvaukseen voi tulla yli 1kk ikäinen vauva, puolivuotias, 1-vuotias, taaperoikäinen tai koululainen.. Ehdottomasti suositellaan omaa kuvausta myös isommille lapsille, kun omaa luonetta ja harrastuksia voi tuoda kuviin mukaan. Jos kuvaukseen osallistuu myös sisaruksia, varaathan ajan sisaruskuvaukseen. Siinä voidaan kuvata lapsista omia ja yhteiskuvia sekä halutessanne myös vanhempien kanssa.

Paras kuvausaika on heti lapsen päivä/yöunien ja pienen välipalan jälkeen. Kuvaus kannattaa ajoittaa siten, että lapsen normaali päivä rytmi ei muutu. Kuvaustilanteesta pyritään tekemään kiiretön ja rauhallinen. Kuvaustilanne etenee lapsen ehdoilla. Vaatetus kannattaa katsoa niin, että se on yksinkertainen, selkeäkuvioinen ja -värinen. Vältä isoja tekstejä ja logoja. Sisaruskuvissa kannattaa suosia yhtenäisiä, toisiinsa sopivia värisävyjä. 

Varaa lapselle mukaan tuttu lelu / pehmolelu. Välttämättä se ei ole se hienoin, mutta lapselle se tuo turvallisuuden tunnetta kuvauksissa. 

Erilaisia kuvausvaatteita voi ottaa mukaan, jota vois sitten halutessaan vaihtaa. Myös omaa rekvisiittaa voi ottaa mukaan. 

Kuvaukseen voi tulla millä kokoonpanolla vaan. Ydinperheen kesken tai vanhemmat/isovanhemmat mukana. Samalla voi kuvata myös erilaisia kokoonpanoja.

Perhekuvauksessa pukeutuminen on ensiarvoisen tärkeää. Miettikää haluatteko juhlavat ja arvokkaat kuvat vai rennot ja arkiset - tai jotain siltä väliltä. Myös kuvaustaustaa valitaan tyylin mukaan.

Vaatteiden värityksestä kannattaa huomioida, ettei kenekään yksittäisen ihmisen vaate "hyppää silmille" kuvasta. Eli suositeltavaa on, että kaikilla olisi suht hillittyjä värejä tai jos halutaan iloista ja värikästä meininkiä, niin värejä löytyisi useammalta ihmiseltä.

Jos pukeutumisesta tulee kysyttävää, neuvomme kyllä!

Kuvausaika noin 1h - 1,5h

Useita vedoksia, jotka näet ensimmäisen kerran kuvatilauspalaverissa noin 1 viikon päästä kuvauksesta.

Valintanne  mukaan koevedoksista 8 kpl kuvaa, jotka toimitetaan sekä värillisenä että mustavalkoisena. Yhteensä 16 kpl.

Kuvatiedosto soveltuu käytettäväksi verkkopalvelussa ja katsottavaksi tietokoneen ruudulta mutta siitä ei voi tulostaa valokuvia tai kuvatuotteita.

Kuvatiedostot toimitetaan muistitikulla, jotka noudetaan Studio Poppiksen tiloista, palosaarentie 31

Valokuvat paperilla (ammattilaatu) tilataan erikseen hinnaston mukaan. Ne noudetaan Studio Poppiksen tiloista, palosaarentie 31 samaan aikaan muistitikun kanssa.

Galleria - Lapsi & Perhekuvaus

untitled-10.jpg
untitled-2.jpg
Valtteri 2v-1.jpg
untitled-13.jpg
Valtteri 6kk-7.jpg
untitled-10.jpg
Äiti lapsi-3.jpg
Children

Varaa aika kuvaukseen tai kysy lisätietoja

bottom of page