top of page

LAPSIKUVAUS

Kuvaukseen voi tulla yli 1kk ikäinen vauva, puolivuotias, 1-vuotias, taaperoikäinen tai koululainen.. Ehdottomasti suositellaan omaa kuvausta myös isommille lapsille, kun omaa luonetta ja harrastuksia voi tuoda kuviin mukaan.

Kuvauksen aikana lapsi saa leikkiä kuten kotona, jolloin hän on oma itsensä myös kuvissa. 

Kuvassa ei tarvita sukkia eikä kenkiä. Tytöillä sukkahousut kannattaa vaihtaa esim. legginseihin. Pienet varpaat on hauska ikuistaa sellaisenaan.

Paras kuvausaika on heti lapsen päivä/yöunien ja pienen välipalan jälkeen. Kuvaus kannattaa ajoittaa siten, että lapsen normaali päivä rytmi ei muutu. Kuvaustilanteesta pyritään tekemään kiiretön ja rauhallinen. Kuvaustilanne etenee lapsen ehdoilla.

 

Vaatetus kannattaa katsoa niin, että se on yksinkertainen, selkeäkuvioinen ja -värinen. Vältä isoja tekstejä ja logoja. Sisaruskuvissa kannattaa suosia yhtenäisiä, toisiinsa sopivia värisävyjä. 

Valtteri 2v-1.jpg
untitled-10.jpg
untitled-6.jpg
Valtteri 6kk-7.jpg
Koevedos-8.jpg
untitled-17.jpg
untitled-9.jpg

LAPSIKUVAUS

99€

HINTA SISÄLTÄÄ: 

- Halutessanne suunnittelupalaverin puhelimen tai sähköpostin välityksellä. 

- Valokuvaussopimuksen, joka täytetään ja allekirjoitetaan sähköisesti.

- Kuvauksen miljöössä tai studiossa.

- Kuvausaikaa n. 1 tunti.

- Digitaaliset koevedokset.

- Koevedoksista valintanne mukaan 4 kappaletta valokuvaa, jotka toimitetaan värillisinä sekä mustavalkoisina digitaalisesti.

- 3kk verkkokauppaa, josta tilattavissa lisämaksusta lisäkuvaushinnaston mukaan mm. valokuvat paperille, Canvas -tauluja jne.

Huom! Antamalla Studio 21:lle luvan käyttää/julkaista valokuvia, saatte hinnasta 15% alennuksen. Lupa annetaan sopimuksessa.

bottom of page