top of page

PERHEKUVAUS

Perhekuva seinällä pitää lapset lähellä silloinkin, kun he ovat muuttaneen jo kotoa. Perhekuva on myös lapsille arvokas muisto koko perheestä.

Kuvaukseen voi tulla millä kokoonpanolla vaan. Ydinperheen kesken tai vanhemmat/isovanhemmat mukana. Samalla voi kuvata myös erilaisia kokoonpanoja.

Perhekuvauksessa pukeutuminen on ensiarvoisen tärkeää. Miettikää haluatteko juhlavat ja arvokkaat kuvat vai rennot ja arkiset - tai jotain siltä väliltä. Myös kuvaustaustaa valitaan tyylin mukaan. Rennot, tavalliset vaatteet ovat parhaat, sellaiset missä vietät aikaa muutenkin. 

Perhekuvassa kaikilla perheenjäsenillä olisi hyvä olla saman tyyppiset ja väriset vaatteet. Suuria ja häiritseviä kuvioita sekä mustia asuja kannattaa välttää. Kenkiä ei myöskään tarvita kuvassa.

​Jos pukeutumisesta tulee kysyttävää, neuvomme kyllä!

Valtteri 1v-8.jpg
Valtteri 1v-7.jpg
untitled-2.jpg
untitled-10.jpg
untitled-20.jpg
Äiti lapsi-3.jpg
untitled-13.jpg
untitled-3.jpg

PERHEKUVAUS

99€

HINTA SISÄLTÄÄ: 

- Halutessanne suunnittelupalaverin puhelimen tai sähköpostin välityksellä. 

- Valokuvaussopimuksen, joka täytetään ja allekirjoitetaan sähköisesti.

- Kuvauksen miljöössä tai studiossa.

- Kuvausaikaa n. 1 tunti.

- Digitaaliset koevedokset.

- Koevedoksista valintanne mukaan 4 kappaletta valokuvaa, jotka toimitetaan värillisinä sekä mustavalkoisina digitaalisesti.

- 3kk verkkokauppaa, josta tilattavissa lisämaksusta lisäkuvaushinnaston mukaan mm. valokuvat paperille, Canvas -tauluja jne.

Huom! Antamalla Studio 21:lle luvan käyttää/julkaista valokuvia, saatte hinnasta 15% alennuksen. Lupa annetaan sopimuksessa.

bottom of page