top of page

Rippi-, Yo- ja valmistujaiskuvaus

Ansaitset onnistuneet rippi-, YO- tai valmistujaiskuvaukset.  Ripille pääsy ja valmistuminen ovat nuorelle tärkeitä hetkiä ja siksi kuvauksen arvoinen hetki. Kuvassa käyminen saattaa tuntua jännittävältä, mutta viimeistään jälkikäteen ymmärtää, kuinka mukavaa on kun päivästä jää myös visuaalinen muisto.

Ennen valmistujaiskuvausta pidetään kuvaajan kanssa lyhyt palaveri. Kuvaaja näyttää eri tyyppisiä kuvia ja voit valita mieleisen kuvaustyylin. 

Kuvaus voidaan totetuttaa studiossa tai miljöössä, jolloin vaikkapa kotipiha tai lapsuuden tärkeä paikka voi olla sopiva paikka. 

Kuvauspäivä kannattaa valita huolella, itse juhlapäivänä on jo valmiiksi laittauduttu juhlakuosiin, mutta jonkun muun päivän valitsemalla voi kuvaukselle varata enenmmän aikaa ja kuvauksiin voisi tulla rennommin mielin. Jos kuvattavaa jännittää kuvaus, kannattaa vanhempien harkita omaa läsnäoloaan, useimmiten mallilla on helpompaa, kun silmäpareja on vähemmän mukana luomassa paineita. 

Kuvauksessa saat olla juuri oma itsesi, ei ole pakko hymyillä eikä mitään muutakaan pakko. Tärkeintä saada itsellesi mieluisa muisto tärkeästä elämäntapahtumasta.

Mukaan kannattaa ottaa kukka tai muuta sinulle sopivaa rekvisiittaa. 

Pinja Luoma-7.jpg
Pinja Luoma-2.jpg
Pinja Luoma-4.jpg
Rippikuva-1.jpg
Rippikuva-26.jpg
Sara Hedman-1.jpg
Sara Hedman-7.jpg
untitled-19.jpg
untitled-27.jpg
Kinnunen-1.jpg
Kinnunen-14.jpg
untitled-32.jpg
Aada-11.jpg

RIPPI-, YO- JA VALMISTUJAISKUVAUS

99€

HINTA SISÄLTÄÄ: 

- Halutessanne suunnittelupalaverin puhelimen tai sähköpostin välityksellä. 

- Valokuvaussopimuksen, joka täytetään ja allekirjoitetaan sähköisesti.

- Kuvauksen miljöössä tai studiossa.

- Kuvausaikaa n. 1 tunti.

- Digitaaliset koevedokset.

- Koevedoksista valintanne mukaan 4 kappaletta valokuvaa, jotka toimitetaan värillisinä sekä mustavalkoisina digitaalisesti.

- 3kk verkkokauppaa, josta tilattavissa lisämaksusta lisäkuvaushinnaston mukaan mm. valokuvat paperille, Canvas -tauluja jne.

Huom! Antamalla Studio 21:lle  käyttää/julkaista valokuvia, saatte hinnasta 15% alennuksen. Lupa annetaan sopimuksessa.

bottom of page